В най-прекрасния женски месец Edna.bg има двоен празник. Освен че празнуваме

...
В най-прекрасния женски месец Edna.bg има двоен празник. Освен че празнуваме
Коментари Харесай

Елена Атанасова пред Edna.bg: Аз съм си най-големият критик

В най-прекрасния женски месец Edna.bg има двоен празник.  Освен че честваме Деня на дамата, на 8 март обичаният на всички български източник за вълнуваща и потребна информация стана на 12 години.

По този мотив сме ви подготвили една хубава изненада.  Тъй като Edna.bg e уеб сайтът, в който хиляди консуматори всеки ден ревизират своя хороскоп и астрологията е измежду най-четените ни категории, взехме решение да ви срещнем с 12 на брой вдъхновяващи дами и техните астро изявленията, които ще имате опция да прочетете до края на месеца.
                             

Днес ще поговорим с една обичана актриса, която феновете на NOVA гледат всеки понеделник в предаването,,Като две капки сърца ". Тя завоюва сърцата на феновете още с присъединяване си в сериала,,All Inclusive ", а в този момент демонстрира своя гений, влизайки в разнообразни и забавни функции всяка седмица. Ето какъв е нейният астро профил, както и какво показа за своята зодия:
Зодия: Дева Елемент: зема Управляваща планета: Меркурий  Щастливи цифри: 3, 5, 6, 12, 20, 27 Цвят: бял Скъпоценни камъни:  ахат, нефрит, малахит, сердолик, топаз, мрамор, изумруд, карнелит Дата на раждане: 4 септември                              

Всички знаем, че Девите обожават да държат нещата в ред. Чистенето ли е твоят метод да изпуснеш парата? 

Определено вкарването на всичко в ред е формулата, при която душeвността ми си почива. Концентрацията върху нареждане, почистване, изхвърляне на остарели неща, чистене ме държи във форма. Дава ми успокоение. 

Представителите на зодия Дева не понасят некомпетентността и нелепостта. Има ли нещо, което да може да те вбеси повече от това? 

О, да, към това бих добавила арогантността и дебелокожието. Винаги са ме плашели тези черти от характера на хората. И постоянно виждам да съм по-далеч от тях. 
                             

Хората от зодия Дева са сериозни...понякога до болежка. Това качество демонстрира ли сте при теб и в случай че да, то по-скоро към себе си или към останалите? 

Аз съм си най-големият критик. С времето стана още по-силна самокритиката ми. Да забележим до каква степен ще докарам степента на самокритикуване отсега нататък. 

Девите са доста работливи. Успяваш ли да усетиш къде е границата, в която към този момент е време за отмора? 

Не, нямам сетивата, свързани с готовност за отмора. По-точно нуждата от релакс е за малко и след това незабавно ми се желае да правя нещо, с което да се усещам потребна. 
                             

Какво е твоето благопожелание към читателките на Edna.bg по случай 12-ия ни рожден ден?

Пожелавам на читателките безчет мотиви за щастливи усмивки! И осъществени фантазии, доста е сладко, когато се случват и поемаш към идващите върхове за нанагорнище.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР